MR Profi

Štampa

Agencija za knjigovodstvene poslove, finansije i poreski konsalting “MR Profi” osnovano je 2007god.

Vizija nam je da efikasno i efektivno ostvarujemo svoju ulogu u datom sistemu privredjivanja i tako postanemo lider u oblasti pružanja radunovodstvenih usluga, pri cemu smo pre svega usmereni na kvalitetne usluge i razvoj dugorocnih odnosa sa klijentima, o cemu svedoci podatak da je veliki broj klijenata sa nama od prvog dana.
Zagovaramo strudnost i individualni pristup specifidnostima preduzeca, zavoda, fondova, samostalnog preduzetnika ili društva. Pouzdano i ažurno vodimo knjige. Po poslovnu dokumentaciju dolazimo kod vas i po obradi je donosimo, odnosno, prema dogovoru sa vama.

Knjigovodstvena agencija MR PROFI saradjuje sa preduze?ima i privrednim subjektima razlicitih delatnosti

Pružamo kompletne knjigovodstvene usluge za DOO, STR, SUR, SZR, MENJACNICE, SPORTCKI KLUBOVI i dr. privredne subjekte. Pružamo usluge iz oblasti racunovodstva, knjigovodstva i finansija. Orjentisani smo prema malim i srednjim pravnim licima kao i prema uspešnim preduzetnicima. Razumeli smo da su naša poslovna egzistencija i kontinuirani uspeh uslovljeni stepenom u kojem ispunjavamo našu odgovornost prema klijentima.

Uvek cemo promovisati timski rad, poboljšanje kvaliteta i savršenost u svim fazama našeg poslovanja. Obavezujemo se da obezbedimo prijatnu radnu sredinu za zaposlene kao najvažniji resurs.

Ciljevi su nam da kvalitet usluga stalno podižemo na viši nivo a asortiman usluga što više proširimo kako bi ponudom bili konkurentniji od drugih slicnih firmi i da ostvarimo dugorocan odnos sa klijentima zasnovan na poverenju i strucnoj saradnji.

Na našim stranicama možete saznati više informacija o normativnim uredjenjima i o uslugama koje nudimo. Pozivamo vas da nas bez obaveze kontaktirate za bilo koju dodatnu informaciju putem našeg formulara.

2011 Pocetna . MR Profi agencija za knjigovodstvo , Sva prava zadržana
Powered by Joomla 1.7 Templates